Aan de slag als Medewerker Bediening bij het gezelligste Eetcafé van Barneveld!

 • Barneveld
 • 12-40
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € 2000,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Horeca en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Standaard elke zondag en maandag vrij!
 • Doorgroeimogelijkheden naar bv. (assistent) manager
 • Afwisseling in diensten, waardoor iedere week anders is.
 • Een gedreven en gezellig team met collega’s uit de keuken, bediening en schoonmaak

 

Ons verlanglijstje

 • Ervaring is gewenst, maar niet vereist
 • Een passie voor horeca & gastvrijheid
 • Jij bent gastvrij, communicatief en een harde werker!

Welkom bij De Gribus, de gezelligste plek van Barneveld! Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag, voor koffie met appeltaart, lunch, diner en een gezellige borrel naderhand. Ons enthousiaste en hardwerkende team zorgt ervoor dat onze gasten zich thuisvoelen. Van lunch afspraken met collega’s, dineren met de familie of borrelen met vrienden, wij creëren voor iedereen een welverdiend geniet moment!

Onze gastvrije collega’s zijn gericht op uitstekende service en kwaliteit, waardoor wij onze gasten met een goed gevoel de deur uit laten gaan. Wij worden niets voor niets de gezelligste plek van Barneveld genoemd, want wij als team hebben écht hart voor de zaak. En daar zijn wij trots op! Een keer paar jaar hebben wij een  jaarlijkse personeelsuitje. Vorig jaar zijn we wezen varen met een feest als afsluiting!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

12:00
Vandaag werk jij de dagdienst, deze is van 12.00 uur tot 22.00 uur. Je start direct met de lunch. Kort bespreek je met de leidinggevende van vandaag voor welke tafels jij verantwoordelijk bent. Je begroet de eerste gasten die binnenkomen.
14:00
Tijdens de lunch zet je een tandje bij en ben jij druk in de weer met jouw gasten. Jij pakt de verantwoordelijkheid, zodat alles goed verloopt bij jouw tafels. Lunch opnemen en uitserveren, jij regelt het wel!
15:00
Omdat de gasten hun lunch ophebben zijn de tafels leeg. Dus heb je de ruimte om de tafels en de bar goed schoon te maken en de wc's te checken. Daarna ga je de voorbereidingen treffen voor het diner. Je dekt de tafels netjes, controleert de reserveringen en je weet welke tafels onder jouw verantwoordelijkheid vallen.
16:30
Avondeten! Je krijgt een goede maaltijd uit eigen keuken. Samen met een deel van het team eten jullie het avondeten en klets je wat bij. En bereid je je voor op een drukke avond.
17:00
De eerste gasten voor het diner komen binnen lopen. Je verwelkomt de gasten, maakt een praatje en geeft aanbevelingen, want jij kent de gerechten van de kaart. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alles soepel verloopt.
22:00
Je dag zit erop! Je maakt de laatste tafels schoon, draagt de tafels over aan je collega en dan kun je met een voldaan gevoel een wijntje doen als afsluiting van je werkdag.

Tijd voor een bakkie

Werken bij het gezelligste eetcafé van Barneveld? Dat kan, want wij zijn op zoek naar fulltime en parttime collega’s voor in de bediening. Als medewerker bediening is het jouw taak om onze gasten te verzorgen samen met een professioneel én spontaan team. Jij vindt het belangrijk om A-kwaliteit producten te serveren en jij zorgt ervoor dat de service top is! Ben jij opzoek naar een innovatief bedrijf, een goed salaris en wil je een afwisselende werkweek? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Mariska van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Mariska een WhatsApp op 06 15 07 77 45 of mail naar info@gribus.nl.