• Barneveld
  • Fulltime/parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Salaris
  • uitjes

Ons verlanglijstje

  • ervaring!

Welkom bij De Gribus, de gezelligste plek van Barneveld! Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag, voor koffie met appeltaart, lunch, diner en een gezellige borrel naderhand. Ons enthousiaste en hardwerkende team zorgt ervoor dat onze gasten zich thuisvoelen. Van lunch afspraken met collega’s, dineren met de familie of borrelen met vrienden, wij creëren voor iedereen een welverdiend geniet moment!

Onze gastvrije collega’s zijn gericht op uitstekende service en kwaliteit, waardoor wij onze gasten met een goed gevoel de deur uit laten gaan. Wij worden niets voor niets de gezelligste plek van Barneveld genoemd, want wij als team hebben écht hart voor de zaak. En daar zijn wij trots op! Een keer paar jaar hebben wij een  jaarlijkse personeelsuitje. Vorig jaar zijn we wezen varen met een feest als afsluiting!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

9.30
Je komt aan in je kantoor en pakt een bak koffie, ondertussen controleer je de planning voor de komende week en kijk je of alles wat er is ingekocht op tijd geleverd wordt. Daarna is het tijd om samen met Gerrit ideeën te opperen over wat kleine aanpassing in de zaak.
10.45
Je ziet dat de zaak bijna opengaat. Je helpt de openende collega's, zodat alles om 11.00 uur netjes klaar staat.
11.30
De telefoon gaat, een grote groep met 15 mensen wil vanavond komen dineren, je kijkt in het reserveringssysteem en ziet dat het krap wordt. Maar door met wat tafel te schuiven kun je ruimte creëren en geef je aan dat ze van harte welkom zijn!
12.00
De eerste gasten voor de lunch lopen binnen. Je verwelkomt deze gasten als eerste aanspreekpunt en wijst ze naar hun tafel. Je collega's van de bediening helpen de klanten verder.
14.00
De lunch is succesvol verlopen. Nu de meeste lunchgasten weg zijn, heb je even de tijd om met één van je collega's te zitten die fulltime werkt. Je bespreekt samen de ontwikkelingen.
15.00
De keuken geeft aan dat ze iets missen in de voorraad. Je belt meteen de leverancier op en regelt dat het vanmiddag nog geleverd wordt. Je gaat daarna de keuken in om een kwaliteitsbewaking te doen van de hygiëne en het eten en drinken.
16.00
Nadat je klaar bent met de kwaliteitscontrole help je nog met de laatste dingen klaarzetten voor het diner. Ook komt de leverancier aan die je net had gebeld om de voorraad bij te vullen.
17.00
De eerste diner gasten komen aan. Je begeleidt ze naar de tafel nadat je hebt gekeken welke tafel voor ze is gereserveerd.
18.00
De grote groep die vanmorgen belde of ze nog konden komen dineren komt binnen. Samen met je collega zorg je ervoor dat je de bestelling opneemt van het eten en drinken.
18.30
Het zit goed vol. Alles tafel zijn bezet en samen met het team worden de gasten bediend.
19.30
Jouw dag zit erop. Je loopt naar Mariska en zorgt ervoor dat alles overgedragen word zodat je met een lekker gevoel naar huis kan gaan.

Tijd voor een bakkie

Werken bij het gezelligste eetcafé van Barneveld? Dat kan, want wij zijn op zoek naar een Bedrijfsleider. Als Bedrijfsleider is het jouw taak om alles goed draaiende te houden, onze gasten te verzorgen samen met een professioneel én spontaan team. Jij vindt het belangrijk om met A-kwaliteit producten te werken en jij zorgt ervoor dat de service top is! Ben jij opzoek naar een innovatief bedrijf, een goed salaris en wil je een afwisselende werkweek? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Mariska van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Mariska een WhatsApp op 06 15 07 77 45 of mail naar info@gribus.nl.