Gezocht: een Lunch Kok met een passie voor het vak bij de gezelligste plek van Barneveld!

  • Barneveld
  • 30 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2000,- en € 2500,- bruto per maand op basis van 30 uur volgens de CAO Horeca en op basis van jouw werkervaring
  • Jouw werkdagen zijn van 09.00 uur tot 15.00 uur (30 uur per week)
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Je werkt samen met een gezellig team in een professionele keuken met mooie producten
  • Standaard elke zondag en maandag vrij!

Ons verlanglijstje

  • Ervaring als kok is mooi meegenomen
  • We staan ook open voor een leerling-kok
  • Dit ben jij: collegiaal, een passie voor koken en een echte teamspeler

Welkom bij De Gribus, de gezelligste plek van Barneveld! Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag, voor koffie met appeltaart, lunch, diner en een gezellige borrel naderhand. Ons enthousiaste en hardwerkende team zorgt ervoor dat onze gasten zich thuisvoelen. Van lunch afspraken met collega’s, dineren met de familie of borrelen met vrienden, wij creëren voor iedereen een welverdiend geniet moment!

Onze gastvrije collega’s zijn gericht op uitstekende service en kwaliteit, waardoor wij onze gasten met een goed gevoel de deur uit laten gaan. Wij worden niets voor niets de gezelligste plek van Barneveld genoemd, want wij als team hebben écht hart voor de zaak. En daar zijn wij trots op! Een keer paar jaar hebben wij een  jaarlijkse personeelsuitje. Vorig jaar zijn we wezen varen met een feest als afsluiting!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

LUNCH
Je begint je dag met het opstarten in de keuken. Je zet de binnen gekomen goederen op z’n plaats, daarna zet je alle apparatuur aan en bak je de broodjes af. Dan is het tijd om te beginnen met de voorbereiding van de lunch. Je zorgt dat alles klaar staat en besteedt extra aandacht aan het op smaak brengen en presenteren van de gerechten.
Wanneer om elf uur je collega’s binnenkomen, gaan jullie meteen hard aan de bak. De eerste lunchbestellingen stromen namelijk al binnen! Gelukkig loopt alles soepel dankzij jouw goede voorbereiding. Het uitserveren van de gerechten overleg je met de pasloper.
Na een drukke maar succesvolle lunch, is het tijd om op te ruimen. Je zorgt ervoor dat alles netjes achtergelaten wordt voor je collega die zich voorbereidt op het diner. Als afsluiting neem je nog een welverdiend drankje. Daarna vertrek je tevreden richting huis!

Tijd voor een bakkie

Heb jij een passie voor lekker eten en het ontdekken van spannende smaakcombinaties? Sta jij te poppelen om de mooiste gerechten te creëren voor onze gasten? En wil je werken in een gezellig Eetcafé waar de sfeer altijd goed is? Als jij deze vragen met JA hebt beantwoord, dan ben ‘jij’ de lunch kok waar wij naar op zoek zijn. We verwelkomen je graag om je kennis te laten maken met ons restaurant, onze werkwijze en ons hechte team. Pak de telefoon en stuur ons een bericht, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Tot snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Mariska van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Mariska een WhatsApp op 06 15 07 77 45 of mail naar info@gribus.nl.