Het gezelligste Eetcafé van Barneveld zoekt een enthousiaste Souschef

  • Barneveld
  • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 3000,- en € 4500,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Horeca en op basis van jouw werkervaring
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Een professionele keuken, een gezellig team en mogelijkheden om opleidingen te volgen
  • Jij werkt vier á vijf dagen en je hebt standaard weekend van zondag op maandag
  • Samen sluiten we de dag af met een borrel en een hapje!

Ons verlanglijstje

  • Jij hebt ervaring als souschef
  • De competenties kritisch, daadkrachtig en verbindend, zitten in jouw DNA
  • Ohja, voordat we het vergeten: jij bent ook gezellig en enthousiast!

Welkom bij De Gribus, de gezelligste plek van Barneveld! Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag, voor koffie met appeltaart, lunch, diner en een gezellige borrel naderhand. Ons enthousiaste en hardwerkende team zorgt ervoor dat onze gasten zich thuisvoelen. Van lunch afspraken met collega’s, dineren met de familie of borrelen met vrienden, wij creëren voor iedereen een welverdiend geniet moment!

Onze gastvrije collega’s zijn gericht op uitstekende service en kwaliteit, waardoor wij onze gasten met een goed gevoel de deur uit laten gaan. Wij worden niets voor niets de gezelligste plek van Barneveld genoemd, want wij als team hebben écht hart voor de zaak. En daar zijn wij trots op! Een keer paar jaar hebben wij een  jaarlijkse personeelsuitje. Vorig jaar zijn we wezen varen met een feest als afsluiting!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

LUNCH
Jouw werkdag begint met het verdelen van de taken samen met het team en het voorbereiden van de lunch! De chef-kok is er niet, dat betekent dat jij de leiding hebt. Voordat de gasten voor de lunch binnen druppelen: controleer jij de voorraad, plaats je een bestelling en doe je wat aanpassingen in het rooster. De eerste bestellingen zijn opgenomen, tijd om de lunch te verzorgen. Ondertussen motiveer jij het keukenpersoneel en geef je uitleg aan de leerling-kok. Daarna ruimen jullie gezamenlijk de keuken op!
DINER
Na het opruimen van de keuken, stel je samen met de chef-kok nieuwe gerechten voor op de menukaart samen. Vervolgens treffen jullie de voorbereidingen voor het diner. Uiteraard let jij erop dat de hygiëne en veiligheid voorschriften worden nageleefd. Het is druk! Het hele restaurant zit vol en het team in de keuken draait op volle toeren. Jij assisteert waar mogelijk de chef-kok, bereid de gerechten en controleert de kwaliteit. Na deze drukke dag, ruimen jullie op en wordt er afgesloten met een borrel!

Tijd voor een bakkie

Werken in een moderne en professionele keuken, met de beste producten in het gezelligste Eetcafé van Barneveld: dat is werken bij De Gribus. Als souschef ben jij de steun en toeverlaat van de chef-kok en onmisbaar in ons team. Krijg jij energie van mooie gerechten bedenken en creëren? Wil je werken met een betrokken en collegiaal team? Kom dan werken bij De Gribus! Wil jij de ene gezellige collega-kok bij jouw huidige werkgever niet achterlaten? Neem hem mee, dan zetten jullie de samenwerking bij ons verder. Hopelijk tot snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Mariska van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Mariska een WhatsApp op 31 61 50 77 74 5 of mail naar info@gribus.nl.