Gezocht: een Zelfstandig Werkend Kok met een passie voor eten en een neusje voor spannende smaakcombinaties

  • Barneveld
  • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2500,- en € 3250,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Horeca en op basis van jouw werkervaring
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Je werkt samen met een gezellig team in een professionele keuken met mooie producten
  • Jij werkt vier dagen in de week
  • De werkdag sluiten we samen af met een borrel en een hapje!

Ons verlanglijstje

  • Ervaring als zelfstandig werkend kok is mooi meegenomen
  • We staan ook open voor een leerling-kok
  • Dit ben jij: collegiaal, een passie voor koken en een echte teamspeler

Welkom bij De Gribus, de gezelligste plek van Barneveld! Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag, voor koffie met appeltaart, lunch, diner en een gezellige borrel naderhand. Ons enthousiaste en hardwerkende team zorgt ervoor dat onze gasten zich thuisvoelen. Van lunch afspraken met collega’s, dineren met de familie of borrelen met vrienden, wij creëren voor iedereen een welverdiend geniet moment!

Onze gastvrije collega’s zijn gericht op uitstekende service en kwaliteit, waardoor wij onze gasten met een goed gevoel de deur uit laten gaan. Wij worden niets voor niets de gezelligste plek van Barneveld genoemd, want wij als team hebben écht hart voor de zaak. En daar zijn wij trots op! Een keer paar jaar hebben wij een  jaarlijkse personeelsuitje. Vorig jaar zijn we wezen varen met een feest als afsluiting!

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

LUNCH
Aan de slag! In de dagstart met het team, krijg je door de souschef taken toegewezen. Gezamenlijk treffen jullie de voorbereidingen voor de lunch. Jij schenkt extra aandacht aan het op smaak brengen en presenteren van de gerechten. De lunchbestellingen blijven maar binnen stromen. Gelukkig heb je goed voorbereid en verloopt het verzorgen van de lunch soepel. Het uitserveren van de gerechten overleg je met de pasloper. Daarna ruimen jullie gezamenlijk de keuken op.
DINER
Tussen de bedrijven door, denk je mee met de chef-kok en souschef over de nieuwe seizoengerechten. Daarna bereiden jullie gezamenlijk het diner voor en eet je de huisgemaakte lasagne. De gasten druppelen binnen, tijd om jouw passie voor eten om te zetten in een onvergetelijk diner. Je creëert spannende smaakcombinaties en serveert het diner. Alles liep gesmeerd! Tijd om de keuken op te ruimen, schoon te maken en de avond af te sluiten met een hapje en drankje!

Tijd voor een bakkie

Heb jij een passie voor lekker eten en het ontdekken van spannende smaakcombinaties? Sta jij te poppelen om de mooiste gerechten te creëren voor onze gasten? En wil je werken in een gezellig Eetcafé waar de sfeer altijd goed is? Als jij deze vragen met JA hebt beantwoord, dan ben ‘jij’ de zelfstandig werkend kok waar wij naar op zoek zijn. We verwelkomen je graag om je kennis te laten maken met ons restaurant, onze werkwijze en ons hechte team. Pak de telefoon en stuur ons een bericht, dan plannen we een kennismakingsgesprek. Tot snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Mariska van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Mariska een WhatsApp op 06 15 07 77 45 of mail naar info@gribus.nl.